(+597) 7631811 info@lindomedia.com

Mijn werk voor:

West Street Skateboarding is een groep van Surinaamse skaters. Het doel van West Street is voornamelijk plezier hebben op onze skateboards, tricks (en de “randomnes” daar omheen) filmen en andere mensen motiveren om te skaten. 

Het imago van West Street kan worden beschreven als “Raw”. Deze stijl is terug te vinden in onze video’s; die vaak amateuristisch ge-edit zijn en meer om het skaten zelf gaan en de dingen die wij doen, meemaken en zien tijdens het skaten.

Die “Raw” look heb ik ook meegenomen in het design van ons logo. De letters van “WEST STREET” of “WE.ST” heb ik zelf ontworpen. Eén voor één heb ik ze op papier getekend en vervolgens in Adobe Illustrator handmatig gevectoriseerd met behulp van de pen tool. Omdat het een vector based logo is kunnen we het vergroten en verkleinen zonder dat we qualiteit verliezen. Zo kunnen we het makkelijk gebruiken als print voor op een skateboards of t-shirts. Dit zou niet kunnen met een pixel based ontwerp. Behalve dat biedt een vector ontwerp nog veel meer creatieve mogelijkheden.