(+597) 7631811 info@lindomedia.com

Mijn werk voor:

Ineffable NV

INEFFABLE NV is een social media marketing agency in Suriname. Onder leiding van Jean-Luc van Charante verrichten ze de social media marketing voor tal van grote surinaamse bedrijven zoals Fernandes, Kings, Furniture city en nog veel meer.

Voor mijn stageperiode bij Ineffable NV had ik nog nooit binnen een bedrijf gewerkt. Het was voor mij echt even wennen onderdeel te zijn van een team. Mede omdat ik altijd gewend was om alles zelf te doen en uit te zoeken, en ik was ook wel enigszins introvert. Communiceren was voorheen ook niet mijn sterkste punt. 

Deze dingen zag ik tijdens mijn stage pas echt in. Sindsdien werk ik er bewust aan om beter met de mensen om me heen te communiceren en mijn social skills verder te verbeteren. 

Daarnaast heeft Ineffable NV me een beter beeld gegeven van hoe een modern online marketing bedrijf in elkaar zit en te werk gaat. 

Hieronder een aantal opdrachten waaraan ik in deze periode heb bijgedragen / die ik heb uitgevoerd.

‘t Vat:

Opdracht:
Een nieuwe website maken voor ‘t Vat

Doel:
Het creëeren van een digitale menu kaart.

Resultaat:
Zoals alle websites die ik maak heb ik deze site in elkaar gezet met WordPress. 
Als thema heb ik gekozen voor ……. , omdat het gemaakt is voor restaurants en daarom alle nodige features heeft.
Ik heb voornamelijk gewerkt met foto’s en teksten die ‘t Vat al had van de vorige website en van hun social media.
Vanwegen een tekort aan content heb ik de site niet helemaal af kunnen maken. Na mijn stage bij Ineffable is er jammer genoeg niks meer gedaan aan de site.

Suriname Jazz Festival:

Opdracht:
Een video maken van Suriname Jazz Festival 2018.

Doel:
De video moest gebruikt kunnen worden als promotie video voor het volgende jazz festival in Suriname. Het was belangrijk om de typische Kaseko jazz style van Suriname naar voren brengen.

Resultaat:
Om de Kaseko jazz vibe naar voren te brengen heb ik muziek gebruikt van Ronald Snijders, één van de toonaangevende muzikanten die optrad bij het jazz festival.
Qua beeld materiaal heb ik vanuit zoveel mogelijk verschillende hoeken proberen te filmen. Door zowel de artiesten als het publiek te filmen, en gebruik te maken van de gekleurde spotlights in mijn transities, is het me enigszins gelukt om de sfeer van het Jazz Festival vast te leggen in de video. Dit was het eerste en tot nu toe het enige muziek evenement dat ik heb gefilmt en ge-edit. Het was dus vooral een leerrijk experiment voor mij.